Meniu

Despre noi

Echipa noastra este formata din bucatari profesionisti care nu doar sunt specializati sa gateasca felurile de mincare preferate ale dumneavoastra ,dar si mereu sunt bucurosi sa experimenteze.

  • Furnizori dovediți

  • Atmosferă confortabilă

  • Prețuri accesibile

DESPRE COMPANIA

Privim spre viitor
 

 

 

 Nu adăugăm conservanți, amelioratori de aromă, coloranți, grăsimi vegetale și animale sau aditivi nocivi la pizza, sushi și la toate produsele noastre. Avem un control strict al calității la restaurantul Restobox: compania noastră respectă standardele sanitare. Pentru pizza și sushi folosim numai produse certificate din carne și pește de la furnizori importanți.

 

 

 

Suntem o companie orientată spre client.

 

 

 

Tratăm reclamațiile și sugestiile dvs. ca pe o oportunitate suplimentară de a controla munca angajaților noștri și de a îmbunătăți calitatea serviciilor. Nici o plângere nu este ignorată.

Garantăm că, în fiecare caz, se lucrează cu personalul companiei, făptașii sunt aduși la răspundere disciplinară, iar clientul este despăgubit pentru neplăcerile.

 

 

Alegem calitatea

 

 

Folosim doar produse de calitate. Echipamente de înaltă tehnologie de la lideri recunoscuți din industrie; creșterea standardelor de calitate; moduri moderne și convenabile de a comanda telefonic sau online și de a plăti în numerar sau cu cardul.

Toate preparatele sunt preparate imediat după primirea comenzii de către bucătari profesioniști care sunt supuși unui certificat medical regulat și au o înregistrare medicală, folosind mănuși de unică folosință și respectând alte standarde de igienă.

 

 


Înainte de a fi predată curierului, comanda este ambalată în bucătărie.


 

 

În toate etapele de producție, se efectuează supravegherea video, astfel putem controla întregul proces de procesare și pregătire a comenzii dumneavoastră. Livrarea la domiciliu se face în termen de 60 de minute în Chișinău.

 

 

NOI SUNTEM SIGURI

 

 

 Pizza și sushi delicioase pot fi la un preț disponibil și de înaltă calitate; varietatea meniului nostru va satisface pe toată lumea; livrarea noastră vă va economisi timpul; te vei bucura de masa ta!

 

 

VALOAM

 

 

Profesionalism și dedicare a angajaților noștri; experiența și fiabilitatea partenerilor noștri; loialitatea și încrederea clienților noștri.