Meniu

Livrare

Serviciul de livrare "Restobox" este disponibil zilnic în zilele lucratoare dar si in zilele de sarbatoare oficiale ale Republicii Moldova (cu excepția 31 decembrie, 1 ianuarie și sărbătorile de Paște).

LIVRARE SI MODALITATI DE PLATA

ORA (DE LA 11:00 LA 23:00)

Acceptarea comenzilor pentru livrare se efectuează de la 11:00 la 22:45.
Livrarea  costa 37 de lei. Livrarea gratuită se efectuează  la comandarea  de la 489 lei în municipiul Chișinău (cardul de livrare este indicat cu roșu).

PICKUP

Puteți face o comandă și să o ridicați personal la restaurant. Timpul de așteptare va fi de doar 20-35 de minute.

TIMPUL DE LIVRARE

Timpul aproximativ de livrare ≈ 60 min. Timpul de livrare depinde de încărcarea producției. De asemenea, vă rugăm să înțelegeți dacă în timpul orelor de încărcare crescută, operatorii noștri sunt obligați să vă avertizeze despre posibila întârziere a livrării.

REZERVARE LA TELEFON

Pentru a efectua comanda la telefon, e necesar sa luati legatura cu operatorul call-center,la numarul (+373) 068655888.

COMANDA ONLINE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI 

La plasarea unei comenzi on-line prin intermediul site-ului, comanda este trimisă automat pentru livrare. Important: Furnizați corect numărul dvs. de telefon de contact. Operatorul vă va contacta doar la necesitatea de a  edita comanda.

PLATA

Plata se face  curierului la primirea comenzii:

 

 - În numerar;

 - Prin carduri bancare VISA, MasterCard, Maestro la primirea comenzii;

 - Prin carduri bancare de pe site.

PRIMIREA COMENZII

După primirea comenzii, asigurați-vă că primiți o bonă fiscală și un bon. Solicitați documente suplimentare din timp de la operatorul centrului de apel. După primirea comenzii, verificați cantitatea și sortimentul comenzii în funcție de primire.